'Kalimah Toibah Melahirkan Generasi Bertaqwa'

assalamualaikum Pictures, Images and Photos


Pena Tok Guru

Himpunan Berita PASWP

Sila Clicks

Friday, May 28, 2010

Mantan Ydp PAS Titiwangsa merangkap Setiausaha Dewan Ulamak WP meninggal dunia


KUALA LUMPUR, 27 Mei: Setiausaha Dewan Ulamak PAS Wilayah Persekutuan, Ustaz Ahmad Ismail (gambar) telah kembali ke rahmatullah jam 3 petang tadi di kediaman beliau, Taman Kasawari, Bukit Rotan.

Menurut anaknya, Mus'ab ketika dihubungi, Allahyarham akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Kampung Teluk Piai pada pukul 10 pagi esok.
Sebelum ini, Ustaz Ahmad telah menjalani rawatan kimoterapi kerana mendapat jangkitan kuman di kiri leher sejak beberapa bulan yang lalu.

Allahyarham yang juga merupakan mantan Setiausaha Kerja Dewan Ulamak PAS Pusat dikatakan tidak pernah ketinggalan semenjak pertama kali menjadi perwakilan Dewan Ulamak ke Muktamar PAS Pusat.
"Beliau banyak banyak memberi tunjuk ajar dalam urusan organisasi parti terutamanya dalam hal-hal kepejabatan di Dewan Ulamak PAS Pusat," kata Ustaz Wan Ahmad Rashidi Wan Othman, Setiausaha Kerja Dewan Ulamak PAS Pusat.
Allahyarham juga meninggalkan seorang balu dan tujuh orang anak.

Makluman terkini : Jenazah Allahyarham berada di no.11,rumah murah Taman Piai,berhampiran trafic light (blkg kedai perabot s & s / mesjid sultan ibrahim kuala selangor),waris yg boleh dihubungi :0173799419

No comments:

Post a Comment

التطورات على مدار الساعة

Berita Semasa

Berita Semasa
Sumbangan PAS WP kepada Negeri Kedah

Berita Semasa

Berita Semasa
Sumbangan PAS WP Kepada Negeri Perlis

Viva Gaza Palestin

Viva Gaza Palestin